Houtwerk

Voor al uw timmerwerken van niet bouwkundige aard kunt u bij Houtwerk terecht. Van kleine tot grote projecten, zo lang er over gecommuniceerd kan worden, zijn de mogelijkheden legio voor de vakmannen van deze houtwerkplaats. Sinds 1992 werkt Joost van Bemmelen met een team van vaklieden aan opdrachten die variŽren van een wijnkist tot een complete kantoorinrichting, van een keuken tot een massief houten tafel. Alles wat Houtwerk aflevert is op maat gemaakt, persoonlijk voor de opdrachtgever. Ook met gebruikte meubels bent u welkom bij Houtwerk. Het team blaast oude meubels weer leven in en frist ze op in de spuiterij. Bezoek hun website: http://houtwerk-delft.nl/


Kuntz meubelen

Jasmina Kuntz vervaardigt meubels in opdracht. Met haar achtergrond als ontwerper is ze als geen ander in staat de wensen van de klant te vertalen naar een uiteindelijk ontwerp dat ze in haar eigen werkplaats vervaardigt.


Houdt van Hout

Houdt van hout zegt met haar naam eigenlijk al genoeg. Hout in je interieur zorgt voor een warme sfeer en is bovendien duurzaam.Je kan het zo gek niet bedenken of Houdt van hout maakt het, van hout natuurlijk.