15.11.2015

wat is de kink

De Kink bevindt zich in het hart van de Kabelfabriek en is voor de vele ambachtslieden, kunstenaars en techneuten die er werken een oase van rust en georganiseerde chaos.

24.05.2014

Kabelcafe bij M 'n S

Ouwe rotten, nieuwe gezichten, verse ontwikkelingen en de sappigste roddels komen samen tijdens het Kabelcafe. Met dit keer in de hoofdrollen Michel en Stephan van, je raadt het al, M 'n S Motorreparatie in hal D. Maak je borst maar nat! De hele Kink is natuurlijk van harte welkom op 28 juni vanaf een uur of 17.

15.02.2013

nieuwe huurder - beechbox

Beechbox vervaardigt kratjes van berkenhout. Kratjes die uw kostbare spullen beschermen en tegelijkertijd de verpakte producten cachet geven. Beechbox heeft zich gespecialiseerd in cajons, houten kistjes die door er ritmisch op te slaan, als percussie instrument worden gebruikt.

15.02.2013

interne verschuivingen

De aanblik van Hal L is flink veranderd. De beeldhouwers van Atelier Gruis en kunstenaar Peter Dejong hebben hun spullen naar beneden gesjouwd en zijn een ruimte op de begane grond betrokken. Ze hebben groot gelijk, het sjouwen met blokken klei en parafernalia gaat je op den duur aardig de keel uithangen. De creatievelingen werken vanaf nu onder toeziend oog van de patio aan nieuwe sculpturen en ideeen. Het licht dat door de grote ruiten naar binnenvalt kan nog wel eens verrassende creaties op gaan leveren.

29.06.2012

Nieuwe huurder - Nautilus Design

Sinds een paar maanden is Nautilus Design in Tadelakt en Ferrocement in de Kink gevestigd. Uitgekeken op die saaie witte tegels met simpel lichtgrijs voegwerk? Een badkamer in Noord Afrikaanse sfeer, is een prachtig alternatief. Losse objecten zoals wastafels, meubels, maar ook hele badkamers kunnen geheel naar wens worden vormgegeven en afgewerkt met tadelakt. Elke natte ruimte in huis fleurt er van op. Kijk voor meer info op www.nautilus-design.nl

18.06.2012

ondernemerscafe

Elke zes weken is er in de Kabelfabriek, waar de Kink onderdeel van uitmaakt, een ondernemerscafe. Dit cafe is elke keer bij een andere ondernemer en dit keer zet Tobias Oberdorfer van Autobi de deuren open. Ben je nieuwsgierig naar zijn werkplaats en naar de andere mensen van de Kink en de Kabelfabriek? Kom dan langs vanaf een uur of vijf op donderdag 21 juni.

17.06.2012

Kink online!

De Kink website is online! Vanaf nu vind je op deze site alles over de Kink, of je nu een van de bedrijven wilt benaderen, of op zoek bent naar betaalbare ruimte om jouw plannen uit te voeren, alle informatie staat nu bij elkaar.